Juwelenkistje

Als ik ergens van houd, dan is het natuurlijk van sieraden! Ik kan niet genoeg hebben en vind het meeste ook erg mooi. Dan begrijp je natuurlijk wel dat ik ook een enorme verzameling heb..

Maar al die sieraden moet ik natuurlijk ook opbergen (anders wordt het zo'n zooitje) en ik deed dit ik eerste instantie allemaal in leuke cadeaudozen van de Xenos, wat trouwens een echte aanrader is. Ik heb van de week namelijk een ontzettend mooi juwelenkistje gehad van mijn opa. Zo lief! Het is een zilverkleurige, die mooi bewerkt is. De binnenkant is trouwens donkerrood.


Ben er erg blij mee! Nu kan ik daar gewoon mijn sieraden die ik het meest draag indoen.
Hoe berg jij je sieraden op?
Liefs!

Follow All-Inclusive

Blue sky


Ik had een blauwe bui, dus heb maar weer eens een template gemaakt ;D Lekker rustig, hou ik van! Deze template kun je openen met Adobe Photoshop (maakt niet uit welke versie) Enkel drukken op het grijze vlak en je kunt een foto invoegen.Wat vindt je van deze template?
Fijn weekend!

Follow All-Inclusive

Tag; Zeven schoonheden

/
Deze tag heb ik gehad van Sylvia, bedankt meis! Bij deze tag is het de bedoeling dat je zeven schoonheden van jezelf opschrijft. Ik wil ook gelijk zeggen dat veel meiden onzeker zijn over hun uiterlijk, maar wees niet bang om blij te zijn met jezelf! Dik, dun, lang, klein, blond, bruin, iedereen is anders en dat zal ook niet veranderen. Perfectie bestaat niet, dus wees gewoon lekker jezelf.

 1. Datgeen wat van binnen zit, oftewel innerlijk. Ik ben aardig, betrouwbaar en behulpzaam. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid.
  /
 2. Mijn neus! Haha, ik heb een klein neusje en zoals jullie weten heb ik ook een neuspiercing. Ben ik hartsikke blij mee!
  /
 3. Mijn ogen, die zijn echt ijsblauw van kleur.
  /
 4. Mijn haar. Ik heb dik en veel haar, naar bovenal gezond haar. Hier ben ik heel tevreden over. Ik heb het overigens geverfd, mijn eigen haarkleur is donkerblond.
  /
 5. Mijn handen (Ik heb alle 10 de vingers nog, haha :P) ik ben bezig om mijn nagels lang te laten groeien en dit lukt aardig. Ze zijn al een stuk sterker!
  /
 6. Mijn gezicht. Dit klinkt heel stom, maar ik krijg zoveel reacties dat ik zo'n mooi gezichtje heb. Nou okay dan, ben ik uiteraard blij mee!
  /
 7. Mijn lengte, ik ben niet al te lang (1,75) en ook weer niet te klein.
Ik moet zeggen, het was moeilijk om zoveel punten waar ik blij mee ben op te schrijven, maar het werkt! Dus voor iedereen die dit leest; neem hem over en vul hem in (en laat ff een linkje bij mij achter als je hem hebt ingevuld :P) Succes.

Liefs!


Follow All-Inclusive

NOTD; pink hearts

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Daar horen hartjes bij!

Het lichroze lakje is trouwens van de pinkribbon collectie van de Etos, dus we zijn gelijk ook goed bezig! Het hartje wat je ziet komt van de stempelset van essence, love it!

Hoop dat jullie allemaal een leuke valentijnsdag hebben ;D
Liefs!


Follow All-Inclusive

Loved you yesterday, love you still. I always have, I always will

/

You can plan a pretty picnic but you can't predict the weather

/Ik kan er kort over zijn; Simpele paars/roze template voor Photoshop waar je drie afbeeldingen in kan voegen. Dit keer ook tekst. Have fun!Fijne zondag!
Follow All-Inclusive

Archive

 

Sweet Silver Lining Copyright 2010-2014 | Designed by Angelique